Artikel om High Heel Yoga / Hallux Valgus Yoga

I senaste numret av Året Runt  finns en ny artikel med tips från mig om att träna bort smärta i fötterna. Tidningen kom nerdimpande i min brevlåda igår, artikeln är skriven av Susanna Hauffman. Hon blev inspirerad och nyfiken när hon läst artikeln med träningsprogrammet som Helen Bjurberg skrev om i Aftonbladet i November förra året (se här). Bilderna är tagna av Maria Östlin.

Nu har jag ju ”åldern inne” för den här tidningen 😉 Men redan när jag gick som elev & jobbade som frisör var Året Runt en otippad favorittidning. Kanske inte modesidorna var det jag fokuserade på, jag som aldrig växer ur mina trasiga jeans, men den innehöll och innehåller fortfarande så otroligt mycket bra tips, mat, bak och många intressanta artiklar att läsa. Och korsords-bilaga. I det här numret delar jag hälsosidorna med två bekanta ansikten,  Christina Stielli som pratar om tips för en stressfri vardag och Blossom Tainton om att ta kontroll över klimakteriet. Det, Eric Gardell och mycket annan läsning i nummer 36 av Året Runt. Så har du aldrig läst Året Runt förut så passa på att köpa den nu.

  • Mer info om High Heel Yoga / Hallux Valgus Träning klicka här

Hejsvejs – Marie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.