Livsstilshälsa & Mindfulness, en inspirationsföreläsning

Tänk att få en så vacker nystart. Lejondals Slott, ett rött litet slott vid vattnet i Bro. Äntligen är jag igång. Att inspirera människor till bättre hälsa genom forskning, tips kunskap och mina egna erfarenheter.

Jag har alltid varit en nörd när det kommer till ”hur funkar vi” inifrån och ut. Vad som går att påverka och förbättra. Att förstå sig på sig själv både mentalt, sin fysiska kropp både på insidan och utsidan och sitt agerande. Att se till hela människan och leta orsak till symtom. I den här föreläsningen delar jag med mig av sånt jag önskar jag själv hade vetat och förstått tidigare i livet och hur man blir lite mer Mindful i vardagen. Jag blandar även in lite sköna andningsövningar och stärkande avslappningsövningar.

En  uppföljnings-workshop med fokus på andning och stärkande avslappningsövningar är också på gång.

För mer info eller bokning kontakta mig på: marie.livsstilshalsa@gmail.com

Hejsvejs – Marie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.