Snacka med din hjärna.

Det är lätt för dig att säga. Är en ganska vanlig kommentar från människor som tror att saker kommer av sig självt för vissa. 

Men det är sällan livet är enklare för den ena eller den andra. 

Vissa tänker för mycket så dom får inget gjort. Andra förlitar sig på att andra människor skall göra förändringen. Men så många som glömmer bort sitt eget ansvar. Den där strategin. Hur hittar man tillbaks till energin, vilka verkyg använder man sig av. 

Jag läste igår att hjärnan kan tänka över 4000 ord i minuten. Inte konstigt jag har svårt att förklara vad jag tänker alla gånger. Men med den insikten förstår jag också varför det är enklare och mer avkopplande att samarbeta med människor på Engelska ibland. Jag har inte samma ordförråd, det går inte riktigt lika snabbt uppe i hjärnan som på Svenska :):) eller jo, det går precis lika snabbt kanske rent av snabbare, men inte lika många ord som stökar till det. 

Jag saknar att blogga. Men jag behöver prioritera rätt för att bli klar med detta studerande (jag berättar mer när jag är klar, jag har en tendens att tappa flow och skapa prestation i mig själv om jag berättar vad jag håller på med innan jag är klar). För många bollar i luften stökar till det. Så det gäller att hålla balansen. Jag är lite dålig på det haha men det här med att skriva ett blogginlägg är lite som att städa hemma när det blivit för stökigt för man prioriterat annat. Jag får bra energi efterråt.

 Det märkliga just nu är att jag tycker inte jag gjort nånting och tiden bara rinner iväg. Men det är ju inte sant. När jag väl har en inre dialog med min hjärna och ställer mig utanför och tittar så är det en helt annan bild. Men jag vet också vilka saker jag åtsidosatt som skapar den känslan. Ingen annan än jag själv som kan förändra den.

Men det är inte alltid det lilla enkla som är det enkla och det stora svåra som är det svåra. Ibland är det tvärt om.

Nedan kommer lite bilder från sommaren so far. Började med en vecka Spanien och även balkongbilderna är underbara så kan jag inte rekommendera hotellet. En sväng till Sthlm med Sara och titta på Eric Gadd på Mosebacke. 

Övrigt så har vi varit mycket hemmahng med familjen. Vampyren är gemma från Umeå. Superskönt att ha honnom här. Vi har firat Midsommar med våra närmsta grannar (andra delen av parhuset vi bor i). En av de få riktiga traditioner vi håller hårt på. Har varit två vändor till Sundbyholm med Pelle och slappat i bikini. Hos mina föräldrar på pappas kusinträff. 

Annars har det mest varit ett antal internationella videomöten (FOP relaterat). Plugga plugga plugga. Löptur, yoga, stå på händer, giveaway smycke, slappa, jobba arbetsledare och som assistent åt Hugo som haft lite för mycket FOP aktivitet sista året. Sånt gör att jag hamnar lite på paus ibland. Just nu njuter jag av värmen här hemma, det är molningt men varmt. Det infinner sig ett skönt lugn i kroppen såna dagar, att sitta ute i linne och shorts och det är varmt utan att solen hjälper till. Och precis då kom solen framsmygandes bakom mig 🙂  

Hejhopp dax att lyfta rumpan från altantrappen och ha en fortsatt skön sommar… 


Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.