Make people smile, when in Belgum.

För tre veckor sedan var jag i Bryssel på Eurordis firande av sällsynta dagen, och möte med läkemedelföretaget Clementia ang kliniska studier (=potentiell medicin som testas på patienter med FOP i det här fallet) tillsammans med några andra av IFOPAs IPC representanter. Lite bilder nedan. 

Det var samma tisdag som det kom massor med snö hemma. Så känslan att före frukost gå ut i +10 och lite lätt duggregn, i ett grått Belgien med färgglada yogapants var helt underbar. Så många människor som stressade påväg till jobbet lyste upp och mötte mig med ett leende när jag kom gående varvat joggandes i lysande tajts och 70cm blont hår. 

Så små medel som kan lysa upp tillvaron. Vad folk tänker är inget jag funderar på. Det häftiga är att mötas av alla dessa leenden. Tänk vad ett par yogapants kan göra för humöret. 🙂 

På kvällen var det galamiddag och 5min innan när jag skulle slänga upp håret i en uppsättning,  nivet den där pricken över i när man har långklännning. Då inser jag att alla hårnålar ligger kvar hemma. Då fick jag gå på endorfinerna från morgonens kick, men det är svårt att mingla när man känner sig obekväm i håret. Hur fin andra än kan tycka man är. Mitt hår som är så enormt tacksamt att sätta upp. Men, men, det är inte hela världen. Det blev en lyckad kväll. Mer om det hoppas jag få tid att skriva i FOP Sveriges blogg. Här är mer fokus på kropp och hälsa, vad som ger och tar energin och hur jag försöker balansera upp det i livet. I det här fallet lyckades mina yogapants balansera upp en dålig hårdag på galamiddag. 

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.