Så lurad

Jag har ju varit ut och farit en hel del sista månaden. Dessutom åkte jag på en dunderförkylning mitt i alltihop så löpningen har fått vila lite sista två veckorna. i går var jag ut och gick samtidigt som jag hade telefonmöte vilket resulterade i 15 000 steg = 10,57km. Jag gillar min kalender-app ”Månaden” där kan jag se hur mycket jag går utan att ha runkeepern igång, dessutom ser jag en massa annan rolig information i den appen utöver min kalender. Solens upp och nedgång, väder och vind & stjärntecken.

Men vad jag skulle skriva angående ”lurad”. Igår gick jag alltså en mil i icebugs och antingen var jag inte så observant eller så gick jag på stråk där icebugsen gjorde nytta och behövdes. Jag föredrar ju att gå i löparskorna det är betydligt skönare än icebugs och is varvat med asfalt. Lite småirriterad på att det är isgata ute tog jag ändå icebugsen och gick ut idag. En PW med uppdrag. Jag skulle köpa 10st iPad-pennor på Kjell och Company för 9,90kr styck (rea :)) istället för 59kr st. Jag tappar bort mina ipad-pennor som andra tappar bort strumpor i tvätten. Jag använder dem nämligen när jag scrollar och skriver på mobilen för att inte få ont i handled/tumme/axel/nacke/skuldran… you name it. Mobilen är en riktig skadefälla om man inte tänker sig för.

Trots icebugs så undviker jag backen ner utanför vårt hus. Det är ren isgata. Jag går till höger istället, en liten omväg för att se om jag kan gå den vägen med löpardojjer i morgon. Insikten när jag har gått 5minuter är att trottoaren från Tunavallen till Tuna Park är helt sopren från is. Jag är för lat för att vända, gå hem och byta till löparskor. Så idag gick jag 5,8km i icebugs på asfalt!!! Bra för att vi bor exakt där isen ”aldrig” smälter.  Jag kände mig så grymt lurad på en skön power walk i löparskor och strålande sol. Men så är det, när man  är lat och inte orkar gå 10min extra för att byta skor. Jag hade ju faktist det valet. 

Hejsvejs – Marie

Bästa ipad-pennorna 🙂 och kalenderapp.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.