Vinter på kaffetrappen.

Det onekligligen ganska häfrigt och mysigt när det kommer så här mycket snö på en gång och det är -3c och skall fortsätta vara minusgrader. Så det ligger kvar utan att smälta och bli is.Det tycker jag om. Det är ju isen jag inte gillar med vintern.

Sånt här ”snökaos” tycker jag är lite roligt. Jag är nog en sucker för extrema kontraster. Gillar när det händer saker snabbt och mycket på en gång för att sedan landa.

 Men lite snopet igår eftermiddag. På ett par timmar när jag stod vid datorn utan att notera att det börjat snöa på andra sidan fönstret så blev min matta på vädring helt översnöad. 

Det som var barmark de första tre löpturerna på året fövandlades snabbt tillbaka till icebugslöpning och… det får bli löpning på plogade trottoarer, spåret i skogen är lite för djupt underlag idag misstänker jag haha. 

Hejsvejs – Marie 

Pelle skotta i går kväll men det syntes inte i morse. Det här är nattens snömängd på infarten. Skottat så Hugos assistenten kan komma in. Jag skottar dock inte pga ryggen. Vampyren är ju fortf hemma från Umeå så han lär nog få jobba lite idag… 

Det såg mycket ut redan när jag gick och la mig i natt. Men det kom visst lika mycket till. ❄️
Och så här såg det ut i går morse…

Och dan innan det såg det ut så här…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.