Gomorron 2017.

Vårfeeling på kaffetrappen. Det är märkligt hur det genast kan kännas så mycket ljusare. Fåglarna kvittrar men övrigt känns det som hela staden sover. Det +6 grader ute och molntäcket börjar spricka upp och jag anar att solen kommer fram lagom till årets första löptur. 

Igår firade vi nyår bara vi 4 i familjen, en lite annorluna nyår än vanligt. Pelle jag och Hugo tog bilen ner till stan och tittade på fyrverkeriet. Jag älskar fyrverkerier (törs man väl knappt skriva ;)) Vi hittade en ledig hcp-parkering  utanför Biff Grill & Bar sedan gick vi och ställde oss utefter ån framför Elite Stadshotellet. Man vill inte gärna in och trängas när man har Hugo med sig. Vi stod helt perfekt och det var så fint med tända marschaller utefter hela åkanten på båda sidor. 

2106 var ett år av funderingar, stress, flykt, vila, återhämtning, hitta rätt, köra fel, dra i handbromsen, stanna upp, reflektera, rädsla för att ”köra fel” igen så sista halvåret känns som jag kört med ena foten på bromsen. Ett lärorikt år på många sätt. I år tänker jag att det kan vara bra att inte tänka så mycket. Liksom verkligen se till att gasa på i rätt riktning, köra mitt race, min röda tråd och göra det bästa av den potential jag har. Ett liv som passar mig och min familj. Då brukar även många andra människor få  glädje av det i långa loppet. 

Hejsvejs – Marie 

Bye bye 2016 välkommen 2017. Ser fram emot ett underbart år. 

En kaffe på trappen. Frisk luft, fåglar som kvittrar och solen är påväg fram nu. Det ser ljust ut 😉 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.