All in Julgran

Old stuff new stuff and things you don’t expect to bee there. Inspired by my grandparents who always had the most beautiful Christmas tree. 

Julafton hos min farmor & farfar. Det var magiskt, så riktig fina jular. Allt var lite overkligt vackert. Allt från mat till godis och julgranen och farfar som underbar jultomte. Så stämmningsfullt, mysigt och snyggt. Är det nåt jag är bortskämd med (jag menar med inte av) så är det föräldrar mor & farföräldrar, en trygg uppväxt. Sunda värderingar och sund inställning till alkohol och mat. Mormor & morfar var iof nykterister och min farmor diabetiker sånt skapar ju nog naturliga små riktlinjer. Det var vin el öl till maten för dem som ville och nåt starkt till kaffet för dem som ville. Och  Julmust! så lyxigt för oss barn på den tiden. 

 Jag ärvde allt julpynt från min farmor när hon flyttade till ett äldreboende. ”Vad ska du med allt det där skräpet till” 🙂 det var hennes kommentar. Lite av skräpet har iof blivit skräp på resans gång, kulor som gått sönder. Men jag gillar att gå all in när jag klär granen och blanda gammalt med nytt och ”för mycket”. Bilderna nedan är helt oredigerde och utan filter.

Hejsvejs – Marie 

Den sista är ett smycke/örhänge från @lilbellulajewelry klicka in och följ på Instagram. Varje fredag lottar jag ut ett hänge. ❤️✨ ”Healing Friday Pendant”. Eller klicka in på web-shopen och julshoppa. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.