”Medicinen”

Alltså vilken skön film. Av Colin Nutley med Helena Bergström i huvudrollen (såklart). Den här bilden är egentligen en bild på ett julkort med ett kort jag fick i veckan (klicka på bilden om du är nyfiken). Orden är så passande till filmen jag såg i kväll och min tanke utan att säga för mycket om filmen… Vi har så enormt stor makt över våra liv. Eller rättare sagt över våra tankar som skapar våra liv… 

Bilder i grått. Jag längtar efter färg men känner mig så fånigt grå. Det är sällan jag delar bilder i grått. Men jag tycker det är fint och ibland känns det rätt. Men det är inte jag. Jag älskar färg. Fast jag tror det ofta dyker upp svartvita bilder i mitt flöde när jag behöver bryta ett mönster och börja om. Det går lite för långsamt just nu. Eller kanske för fort så jag inte vågar hinna det jag vill. Jag är rädd för att gasa. Fast jag vet jag behöver gasa på rätt saker för då kommer energin. Huromhelst dax att sova och vakna till en ny vecka som är fylld med bokade möten. Inte min typ av favoritvecka. Men… ”it’s up to me” att färglägga den. För faktum är att löpningen rullar på och det är så underbart att vara igång igen. Icebugs på fötterna,jag  skulle aldrig våga mig ut utan broddar i sånt här väder. Även om jag så bara skall gå ner till ICA. 

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.