Näe man måste inte skotta snön… 

Kan inte låta bli att förvånas över alla ”måsten” människor skapar sig. Jag vet inte om det är tack vare Hugos FOP eller diskbråcket 2010 som gör att jag har så lätt för att ”skita i saker”. Eller så är det bara sån jag är som person. 

Jag minns när jag var barn/tonåring och mina föräldrar skulle ha gäster hemma och mamma sa åt mig att städa mitt rum. Jag konstaterade krasst ”Varför då? Vad skall dom in i mitt rum att göra? Stäng dörren eller städa om du tycker det är stökigt”. Det resulterade i att dörren till mitt rum var stängd 😉 jag minns också att min mamma blev väldigt förvånad när jag flyttade hemifrån över hur städat (läs undanplockat) jag alltid har/hade. Jag hade extremt rörigt på mitt rum när jag bodde hemma. 

Men det här med skotta snö… Det är ingen som har gjort det på våran  tomt idag. Pelle jobba i Sthlm, Vampyren (slaven) har ju flyttat til Umeå. Och jag ansåg inte att min rygg skulle uppskatta att min kropp skottade snö just idag. Så det fick vara, det är ju inte direkt så att vi är insnöade här i Eskilstuna. Kan det ha kommit max 5cm? Bilderna nedan är från i morse, så det har ju iof kommit lite mer snö sedan dess.

Fast jag sopade av trappen för jag vill inte att snön skall bli intrampad och göra isfläckar som Hugo kan halka på. Jag fick leta efter sopborsten som visde sig stå vid altandörren på baksidan. Sedan sopade jag mig tillbaka ut från altanen så det blev en liten söt ”stig”. Men det var enbart för jag inte gillar fotsteg i snön på altanen, jag tycker det ser stökigt ut. 

Livsstilshälsa för mig handlar mycket om att göra det som jag tycker är viktigt i livet. Prio ett är att alltid att lyssna på min kropp. För om den går sönder och jag får ont så får det många dåliga följdeffekter. Mitt humör, min ork och allt sånt och det påverkar familjen negativt. Så för mig (och min familj) är en insnöad infart och att jag är hel, fylld med energi och ork att föredra. 

Hejsvejs – Marie.

Bättre en glad huvudfoting än en välskottad infart.

 

Bevis på dumhet: Jag hade lite bråttom förra veckan och var inte helt närvarande när jag skulle rätta till tröjärmen. Så jag slet sönder mitt chakraarmbad… ”Så går det när man har för bråttom”. Och nedan en bild på den här veckans #HealingFridayPendant Giveaway från @lilbellulajewelry som så passande är en månsten. Passande så till vida att en supermåne är på ingång och det blir en riktigt stor fullmåne på måndag. 

Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.