Strålande höst

Har haft fullt upp sedan jag kom hem från Boston i onsdags. Det är mycket på gång, mer om det kommer snart. Passar på att njuta av höstens färger innan vintern tar över.

Hejsvejs – Marie.


Med en kaffe på trappen. Nu är ”twittervantarna”, halsduk, sittdyna och dubbla tröjor på.


Bilderna ovan är från de sista dagarna. Bilderna nedan från veckan innan jag åkte till Boston. Det blir helt klart lite skönare med sol även om det är kallare nu. Jag har fortfarande lite obalans i kroppen kan inte riktigt träna och yoga som vanligt jag får ta det lite försiktigt. Samma med löpningen men jag joggar 10mim/dag och går resten av min runda. Tålamod är ju mitt mellannamn. Men den där själen är lite irriterad att den inte får leka som den vill. Fast det kommer. Var sak har sin tid. Nu skall jag iväg och få lite nålar i kroppen. Mer om det kommer jag oxå berätta om framöver när jag får tid över 😉


Stöd FOP Forskningen.

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.