Mot Arlanda ✈️ Palma

Good morning in the middle of the night. Finally vacation this year. In the car on the way to the airport flying to Palma, Mallorca. Yesterday was our wedding day but we will celebrate that today. On Saturday 9 friends will join us and ”pre celebrate” my 50th birthday (21st of November). We will have dinner at La Perla Ingrosso and then a nostalgic trip to Titos dance floor. So fun and thankful I have friends that manage to take a weekend off. I think that is one of the great things being middle age 😉 

Jamen dåså, påväg till en efterlängtad och väl behövlig semester för min del. 4årig bröllopsnatt i bilen mot arlanda. Precis som den  första bröllpsnatten (just married från 2012). Vi firar vår bröllopsdag dan efter på Mallis istället. 

Och på lördag kommer 9st vänner ner och ”för-firar” min 50årsdag. Så häftigt att samla dessa vänner fån olika tider i mitt liv och få bjuda på middag på La Perla Ingrosso och en liten nostalgitripp förbi Titos på natten. Så glad och tacksam att jag har vänner som kan och vill ta en helg och flyga ner. Det är en av fördelarna med att vara medelålders 😉 . Hugo är hemma med assitenter och mina föräldrar och Vampyren pluggar ju i Umeå. Så det här är en riktig all in EGO-resa. 

Hejsvejs – Marie 


Det är mörk i köket på natten. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.