Bamboo magic in bed ;)

Jag är helt såld. Och med tanke på att jag testat många olika sorters lakan under mina 49år och 10månader haha ”nedräkning” till 50. Så trodde jag väl aldrig att det kunde vara en sån enorm skillnad på feeling. Men jag är alltså helt såld, bambulakanen från Gos4u.se är som att vara inlindad i healande material. Underbar känsla och tyngd. Jag är inte ”köpt” även om jag bor på samma gata och är vän med designern. Det här är feeling på riktigt. 

Jag har fixat 10% i gos4us webshop till mina bloggläsare. Rabatten gäller till den 10/10. Länkar och mer info nedan.

I bildform nedan är mitt sms till Sonja som har gos4u efter första natten med påslakan av bambu haha. Men jag är ju bekväm av mig och vill ha resår på underlakan så dom sitter bra. Dessutom är jag lite småsnål så jag började med bara köpa påslakan och örngott bara till Pelle (för jag använder en minipytteliten kudde). Men efter en natt med dessa påslakan blev det till att köpa underlakan ändå, och nu över till nästa överraskning….

Underlaken sitter precis lika bra nästan bättre än de med resår. Dom är stora och förmodligen också mycket tack vare tyngden i bambun så håller det sig riktigt bra på plats. Det hade jag inte räknat med, jag ville bara vara inlindad i bambu från alla håll för den sköna känslan skull. Och jag hade ju tänkt sy resår i hörnen själv men inte ens det behöver jag göra. Jag är såååååå nöjd…

…Enormt vackert och moget språk jag har när jag smsar ;). Det blev lite mer shopping än så. I veckan när jag tvättade hann nämligen inte påslakanen torka innan jag skulle bädda. Så halv tio på kvällen ringde jag på dörren hos Sonja. ”-Jag måste ha nya påslakan NU!!!” Haha. Ni som känner mig vet att jag är ingen storshoppare så det här är lite ovanligt och extremt bra betyg. Hög kvalité och underbar känsla. 

På deras hemsida kan man shoppa och läsa mer om bambun och alla andra sköna naturprodukter. Ta en titt om du är nyfiken. Miljövänligt och naturmaterial. 

Ange kanpanjkod GOS10 när du shoppar så får du 10%. Gäller till den 10 oktober. 

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.