New phase in life

From the basement to a new city 650km from home. It’s a little bit like 0-100% feeling when our oldest son are moving from home, start study at the University in Umeå. Today he took the train and I followed him to Stockholm where he changed to the next train with destination ”new life” 🙂

Märklig känsla. Men så häftigt att han kommer iväg. Det blir verkligen en 0-100 feeling, från källaren och 65mil bort till studentliv och jaga boende. Han får sova på E´s soffa nu när han kommer upp vilket känns skönt. Jag är däremot inte särskilt orolig (jag är ju ingen som oroar mig i onödan) jag är övertygad om att han kommer lösa det på bästa sätt.

Här hemma kommer det ju att märkas att vår assitent-backup försvinner. Och att det blir bara 3st som skall ha mat hemma. Men på nåt sett så tror jag vi kommer ha mer ”riktig” kontakt nu när han flyttat. Här hemma har vi ju liksom bara flutit omkring tillsammans. Efter 22år så har man ju fått ganska sköna rutiner och det har rullat på och vi finns för varandra. 

Klart det blir en förändring och en ny fas i livet för oss alla. Men med dagens teknik så är det ju inte som på 80talet när en annan flyttade utomlands. Då ringde man hem max en gång/månad för det var svindyrt. På den tiden var man verkligen borta tills man kom hem. Nu finns han ju i både dator och mobil så jag kan inte annat än tycka det är en häftig men lite overklig känsla att han faktiskt kommit iväg. Mot framtiden.


A lot of travel this week. Tuesday-Thursday flight to Umeå and 2nights at a hotel. Pic above is from the hotel just before we flew back home. And then 43h later he is on the train on the way back to Umeå again.

Vi konstaterar att det är skönare att åka tåg än att flyga. Man sitter skönare och det är färre tider att passa och vänta. Tåget sätter man ju sig bara på, 6tim 25min mellan Sthlm-Umeå och med en laptop och kolla film så är det ju ganska soft. Det tar i slutänden inte så himla mycket längre tid med tåget. Vi bor ju dessutom så nära station i Eskilstuna. Så det blir så enkelt. LYCKA TILL❤️ 

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.