”Fly and walk” Umeå.

I don’t know what it is with my body and flights. I get sooooo tired. But yesterday was a long day, up very early flew to Umeå. Our oldest son will start at the Univeristy here. So we have been walking A LOT!!! Now I really know how Umeå looks. Where the University is and the hospital and the center and things inbetween and around. It feels like a very nice University town. And I have been doing my handstand. 

Nu har vi koll på läget hur det ser ut i Umeå. Allt från tågstaton, Universitet, centrum, ICA supermarket, Lidl, gymet, sjukhus, apotek, centrum, flygplats, buss… Men helt klart måste vi skicka upp cykeln.  Herreguuud vad vi har gått. Men så fint väder, två sköna dagar. Lite småslitna efter allt gående och nya intryck. Men det känns väldigt bra. Jag börjde som vanligt upp och ner tidigt i tisdags morse och jag har fortsatt. En natt & dag till sen flyger vi hem i morgon eftermiddag. 

Hejsvejs – Marie 

Titta på molnet under vingen. Ett lokalt regnmoln. Trodde dom bara såg ut sådär i tecknade filmer 😉 

Hotell Pilen är lite som att bo i en sommarstuga. Varsitt enkelrum med dusch och toa och frukost i huvudbyggnade. Riktigt mysigt och på nåt vis skönt att inte bo på ”vanligt hotell”. Blev guidade av Vampyrens kompis E som han skall bo hos till att börja med. Vampyren har tyvärr inte fått tag på egen bostad än. Men jag hoppas det löser sig på bästa sätt när han väl är på plats. Han lär väl dessutom övergå på mänsklig dygnsrytm när han börjar plugga här 🙂 

2,8mil på 2dagar??? Kanske inte så konstigt att man är lite trött ändå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.