Träningsinspiration

Det kan ju vara lite olika från person till person. Jag mår ju bra av att ta mig ut i skogen varje dag. Men jag har ju heller aldrig några krav på att jag måste springa eller att det skall gå fort. Huvudsaken jag kommer ut. Oftast så springer jag men inte alltid.

Stå på händer har blivit som ett beroende. Jag bara måste vända upp och ner på mig varje dag. Min kropp mår verkligen bra av det. Sen är det ett grymt roligt sätt att träna styrka på. Där är det verkligen bara fantasin som sätter gränsen för vad man kan göra. Och yogan… Jamen den kommer ju av sig självt efter löpningen, jag ställer mig i hunden för att stretcha vader, rumpa, lår. Sen rullar det liksom på. Vissa morgnar blir det även lite yogastretching till kaffet före löpturen. 

Och att börja dagen med en kaffe på trappen i soluppgången är enannan  form av energitankning. Solen skiner dock inte varje morgon men i lördags och då var jag uppe tidigt.

Nedan ett litet stretch efter löpning tips. Se videon på Instagram här. Det finns en anledning att man fotar sig med blicken upp i himlen på morgonen och ler jättestort… Det förstår du om du tittar på filmen :):):). 

Yoga till morgonkaffet. 

​​
Nedan: ”Plankan på händer” att bara ha axlarna och nacken mot väggen och resten av kroppen ut från väggen. En grym core träning. Jag vill kunna glida upp men som ni ser nedan så är jag inte där än. 

​​

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.