My infinity ring 

En liten evighetsring från L8Hasselblad. Jag gillar Lottas stil. Den har en råhet som tilltalar mig. Bokstäverna sitter inte i en perfekt linje, man ser att det är hantverk. Den här ringen är jag så nöjd med, den sitter som en smäck och jag har alltid min familj med mig 😉 

Hejsvejs – Marie Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.