Police berries & handstand on the run.

Igår kom polisen åkande på löpturen. Idag såg jag en gammal tant med rollator mitt inne i skogen, alltså en bra bit från det vanliga spåret och där stod hon och plockade bär eller svamp. Jag hälsade på en liten dalmatinervalp som var ut och gick med sin matte. Om nån såg mig stå på händer långt därinne i skogen vet jag ju inte. Men helt klart så gör vi lite olika saker i skogen. Idag var jag nämligen inte så sugen på att springa. Det finns fortfarande massor med blåbär och lingonen börjar bli mogna. Dessärre alldeles för mycker bär på rönnbärsträdet för min smak… Jag vill inte ha en kall vinter. Men det är fint i skogen.

Det blir extra kallt när vintern är här om rönnen har ovanligt rikligt med bär. Då är det bäst med dubbla luvor för att slippa midvinter snuvor – Majas alfabetsbok

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.