Everyday exercise for my handstandjourney

Det ser inte så svårt ut. Men testa, jag minns första gången jag såg den här övningen med fötterna i luften, så man står på händerna. Då tänkte jag ”-Det kan ju inte va så svårt” hahahaha… Så fel jag hade. Ni vet när man tror man kan och då försöker lyfta både lår och fötter samtidigt och ingenting händer. Den känslan 😳 man är som fast i mattan. Men nu är det lite närmre till att få upp fötterna från golvet och den här övningen är perfekt att bygga styrka för handståendet. Så om du har ledsnat på att göra plankan? Då kan jag varmt rekommendera denna övning. Glöm inte bort att andas. 


It doesn’t look so hard. But if  you compared it to planking this is another version. The goal is to hang… with the feet off the floor and only stand on the hands. 

I just decided to add it to my regular exercise since I am working on my goal to walk on my hands and ”float up in handstand”. This is kind of a key exercise to reach those goals. Just lean forward as much as possible lift the knees and breathe… Great for both balance and core muscles. 

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.