Time flies welcome August 

This post is in Swedish, for my English followers just look at the pictuers and use your imagination 😉 or… I think I will write the comments to the pictuers in English for you. The text in Swedish is mostly about how to adapt to changes.

Jag vet inte var den här julimånaden tog vägen. Vi har ju mest varit hemma. Fixat och slappat och pluggat och jobbat som assitent åt Hugo. Ser fram emot den dagen det finns medicin mot FOP så man slipper planera och tänka så mycket. Vi har det otroligt bra, men ibland kan jag sakna friheten att bara kliva ut genom dörren och vilken tid som helst på dygnet. Men det är ju därför jag gillar morgnar, vara uppe svintidigt när alla sover och kunna komma och gå som jag vill. 

Det är ju lite det livet handlar om. Att hitta sina egna sätt utifrån de förutsättningar man har. Att lära sig hantera förändringar och hitta nya lösningar. Det finns ett citat ”De gladaste människorna är de som enklast anpassar sig till förändringar”. Jag tror det ligger mycket i det. Att snabbt bara svärnita och stänga av tankarna och byta spår för att sedan lika fort glömma bort vart man trodde man var påväg. 

Att se nya möjligheter i alla små förändringar. Jag säger inte att det är enkelt. Men livet blir så mycket roligare. Jag gillar ju att vara i rörelse. Men ibland hur mycket jag än vill stå vid datorn och plugga så säger livet ”Sorry du har inte den tiden idag, du kommer bli avbruten stup i kvarten så lägg dig på soffan och njut av att inte göra nånting istället”.

Men, när både tid och energi och feeling för vissa saker kommer så är det bara att köra. Som… Att jag städade vinden härom dagen. Det har jag velat göra länge och nu fick jag en anledning plus lite extra feeling. Enligt feng shui står ju vinden för framtiden så vill man framåt så skall man städa sin väg där. 

Sen har jag tagit hand om min utsida hos Louise och fixat håret och hos Ulrika och fixat fötterna. Det är alltid lika skönt att bli omhändertagen och att känna sig fräch.

Hejsvejs – Marie 

I am naturally ashblond and also white in between by age 😉 but I like the shimmer I get with color. Every 6w we just add new color in the roots and put treatment on the rest. That’s one of the reasons I can have it this long. Only color once and then constant feed it with treatments protein and moisturizer. ​Morning coffe and… Moving around haha. Realize that I rarely sit still. ​

​Summer in Sweden looks like this. 
”The top floor” 

Taking care of myself, or more correct someone else is taking care of my feet. 

Have a great day, with love from Sweden. – Marie HF @lilbellula 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.