Misshandlad Yoga :):) 

This must be the funniest IG challenge Ever #MangledYoga. 

A crazy fun challenge. With spirited, positively minded, non egotistical individuals. And this is NOT about crazy dangerous poses (even if it looks crazy), this is about creating a fun and inspiring community to share and explore interesting and fun corners of the practice. It’s suited to all levels. We just need to modify and be creative. And have fun. 

Det här är ju precis vad jag höll på med när jag var barn och var uttråkad och inte hade nåt att göra. Långt innan jag hade hört talas om yoga. Fast idag är jag mycket starkare och jag har sällskap med likasinnade på Instagram så det blir ju ännu roligare. Lekstuga på avancerad nivå. 
Och hur galet det än ser ut och är så handlar det i grund och botten inte om galna svåra yogaposer. Utan just den här utmaningen handlar mer om att ”misshandla yogan” och ha roligt tillsammans. Inspireras av varandra se nya saker och utmana sig själv. Vara kreativ och försöka lista ut hur man skall kunna göra en asana(yogapose) utifrån ”dagens påhittade asana”. Man utgår utifrån sina egna förutsättningar. 

Det är så kul att scrolla flödet, läsa kommentarerna och tankarna från de andra. Man knyter nya bekanskaper och inspireras, skrattar och får extra fysisk och mental träning. Dessutom… Att få göra någonting/klara av något nytt som man aldrig gjort tidigare, varje dag i 15dagar. Utvecklande.

Jag har min egna utmaning i det här också. Istället för att bara posta en bild så försöker jag hitta på ett flöde. En video som visar hur jag tar mig in i ”trasslet”. Dels för jag själv gillar att titta på flöden för att förstå hur man kan ta sig in i vissa asanas som ser helt omöjliga ut. Och för att hjälpa och inspirera andra utan långa förklaringar i text. Outstanding roligaste IG utmaningen jag deltagit i. – @lilbellula

Hejsvejs – Marie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.