Från Stockholm till skogen

My husbads vacation and I make him drive me 6.30 in the morning for a movie shoot and wait 6h. Then… We continued to Stockholm and visiting friends, stayed for 2 nights in a cute little house in the middle of Stockholm. A place hidden inside in the garden behind the 5 floor high houses. Eating, walking and shopping. I like spending time in Stockholm but as always it feels so good to be back home. In to the forest and reload the body with all negative ions I lost in the city. 

Minisemester. Spntant men ändå inte spontant. Jag visste ju att jag skulle til Nyköping i onsdags men inte vilken tid. Så efter filminspelningen åkte vi vidare till Stockholm. Sov 2 nätter i ett mysigt litet hus på en innergård i Vasastan. Lyckades tappa bort min svarta ”hippiehatt” men lyckades köpa en ny likadan men biege. Av nån märklig anledning så hittade jag sen min gamla ”hippiehatt” som jag tidigare tappat bort (den innan den jag tappade bort nu) i bilen??? Till saken hör att jag är inte känd för att tappa bort saker. Men den här ”hatten” och mina ipad-pennor går det troll i. Dom förvinner och dyker upp och försvinner. 

Vi har ätit och shoppat och gått, gått och gått. Min kalender-app registrerar hur långt jag går varje dag och i torsdag blev det 1,3mil. Sånt som kallas för vardagsträning (shoppingtur). Åt middag på en supertrevlig liten Italiensk restaurang Garage del Gusto på Västmannagatan 56. Dom har tyvärr semesterstängt nu. Men kan varmt rekommendera ett besök där. 

Jag som inte dricker alkohol nuförtiden bad om nåt ”roligt alkoholfritt alternativ” till fördrink. Det finns en sak jag kan bli sugen på ibland, det är Campari. Och nu har jag hittat alternativet. Jag fick en Chinotto, jag hade ingen aning om vad det var, men det var verkligen campari-feeling på den. Tyvärr är den inte helt lätt att få tag på den i vanliga affärer. Men kul att hitta alkoholfria alternativ som ändå har en ”vuxen smak”. Sen fick jag en Spuma den var liknade men passade lite bättre till maten. 

Skönt att vara borta ett par dagar men lika skönt att komma hem igen. En löptur i skogen och fylla på de negativa jonerna som ramla ur kroppen i Stockholm. Nivet dom där små sakerna inne i kroppen som alla positiva saker kan fastna i så man mår lite extra bra. 

Hejsvejs – Marie 

En glass i solen på Nybrokajen. Sköna vardagsrutiner. Och nu ägare till både en svart och en biege ”hippie-hatt”. Bra att tappa bort saker ibland 😉 

Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.