Filminspelning

This Wednesday I attended a movie shoot, in the German TV-film Inga Lindström. Fun with new challenges. And to do things so totally different from my life with FOP.

Märkliga saker händer när man säger ja! I onsdags var jag med och ”spelade” en pytteliten roll i den Tyska TV-filmserien Inga Lindström. Jag hade ingen aning om vad det var innan jag fick frågan. Men det är tydligen en av Tysklands största TV-filmsåpor som varje sommar mellan maj-oktober spelar in 4-5filmer i sörmländska herrgårdmiljöer. Det är lite ”Harlequin novell” glamouröst, romantik och vacker miljö. Enkel feel good och slippa tänka film. 

Hejsvejs – Marie 

Det blev en del väntande i vita byxor… Den är läskig, man kan ju inte gärna slänga sig ner på gräset och vila. Inte har man lust att dricka en massa kaffe  heller så man blir kissnödig lagom till dom ropar på en. Men jag hade lite kul prat med mannen som ägde en av bilarna. Fick reda  på massa spännade saker. 

Och jag tror det gick bra. Jag vet iaf att jag inte kommer bli bortklippt 😉 jag är tydligen lite viktig, även om jag inte gör mycket väsen av mig. Sen tycker jag det är lite kul att det är Tysk TV, mitt första utlandsjobb var ju i Tyskland, 1983. Men då som elev på en salong när jag utbildade mig till frisör. 

33 år senare… Kommer jag tillbaks på film haha. Det kommer sändas nångång mellan  dec-feb. Det är film nummer 66 i ordningen. Vad jag förstått så är Inga Lindstöm filmerna en av anlednigarna till så många Tyskar turistar i Sverige.

Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.