Skön fredag, Gadd på Mary’s 

His music has been a part of my life for over 20y. I have so many fun memmories to Eric Gadd’s music, and live performances. He sings both in English and Swedish, but it really doesent matter what language, it’s more about the feeling and his voice. 

Even if I like the lyrics. I am the kind of person who gets hit by the beat, the feeling, the movement not the lyrics. The lyrics are secondary for me. I think I always listen to music with my body more then with my ears.

Man kan nog säga att jag lyssnar på musik i första hand med kroppen inte med öronen.

Jag gillar verkligen såna här små spelningar. Stora arena konserter har aldrig varit min grej. Små scener, stå längst fram och dansa som en tok det är mer min grej. Lite jobbigt när det är stolar på en sån här spelning helt klart nackdelen med ”äldre publik” 😉 

Sån tur med vädret. Det ösrgna på dagen, prognosen lovade sol framåt kvällen och smhi-appen höll sitt löfte, solen kom. Med ett provisoriskt regnskydd över scenen utifallatt, så det blev lite ”lågt i tak” men en riktigt skön kväll. 

Hejsvejs – Marie 

​​”Nu slappnar vi av och tar en selfie”. Jag tycker det är så fruktansvärt pinsamt, men vissa möten är värda att föreviga på bild. Tack Sara för grymlish sällskap, det här blir en repris på, men utan stolar då.
​Hoppas han klarar sig från nackspärr resten av turnén. 

Jag körde lite  ”Yoga-bort-regnet”  i väntan på att Sara skulle hämta mig. Det kanske inte gjorde nån skillnad, solen hade säkert kommit fram ändå. Men vardagsträning är alltid bra. 


Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.