Balance in life FOP & EGO

A flow between ego-give-create-support and having fun. 

Hejsvejs – Marie 

Tankar som helhets PT. Vardagsträning vid datorn. Inefärsshoten som ger det där lilla extra stinget till morgonsmoothien. Och favoritboken… Tänk att jag älskar muskler och allt sånt som finns där under skinnet och hur de ser ut och sitter fast inne i kroppen. ”Det är insidan som räknas när man bygger utsidan”. Shopping! Skön feeling i den här lampskärmen från Indiska på mitt ”ego-kontor”. En jumpsuit som jag blev kär i tyget men klippte av på mitten (jumpsuit är inte min grej). Nya skor (igen). Och.. Outstanding plastfolie från Willys. Namnet talar för sig själv ”Ninjaplast” och tack till  Ulrika för du testa den först så jag slapp köpa grisen i säcken. 

Kaffe! & 5minuters yoga-handstandflow i köket på morgonen för att kicka igång blodcirkulationen före löpturen. Filminspelning!!! Haha så kul, mer om det i nästa vecka. Så spännande – Så mycket yta & lätthet det behövs i mitt liv och skapar en skön balans till det ideella arbete med FOP Sverige, som FOP Ambassadör & koordinator och livet vi lever med Hugos FOP.


Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

2 kommentarer Lägg till

 1. Josef Boberg skriver:

  Livet går vidare !

  Gilla

  1. Marie H Fahlberg skriver:

   Ja, det är jag övertygad om 🙂

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.