Midsommarhelg

A long midsummerweekend with typical Swedish summerweather. Rain, sun, clouds, sun, RAIN!!! But no pictuers of the rain because today the sun is back. At least now, early monday morning with my coffe outdoor at the stairs. Spent midsummerevening at my parents house with family and my cousin and aunt. Saturday with our neighbors and yesterday I had a ”feng shui attack” in 3 closest. Feels good. 

Skön midsommar hos mina föräldrar. Dom bor kvar i samma hus som jag växt upp i. Vi flyttade dit när jag var 11 månader. Men, det har renoverats mycket där under åren. När jag var liten fanns inte den här uteplatsen och poolen. Inomhus är inte heller nåt rum som det var från start. Ett hus med historia och många minnen. Jag är en av de lyckligt lottade i världen som haft en trygg och underbar uppväxt med upplåsta dörrar, matbuss och vi ungar kom och gick hos sina grannar, troligtvis lite som kollektiv men ändå inte. 

I år en superkön midsommarkväll med hela familjen, mina föräldrar en kusin och faster. 

Midsommardagen kom sommaren ”all in”supervarmt och stålande sol. Middag med grannarna som vi annars enligt normal tradition firar midsommar med. Men i årr var dom iväg med sonen på fotbollsturnering. Så det blev som en liten extra midsommar i lördags när dom kom hem. 

Igår spöregn precis hela dagen. Jag fick äntligen!!! en ”feng shui attack” på 3 garderober. Så grymt skönt, men nu måste jag ju till soptippen igen bara för det.

Idag är solen är tillbaks på kaffetrappen och det känns verkligen som sommar på riktigt nu. Tänk att ha sånt här väder året om… Vad enkelt det vore. Men det får bli när medicin för Hugos FOP finns i medicinskåpet. Var sak har sin tid. Jag skall ju bli 100år så jag har 50år och 5månader på mig. Jag har lite annat att pyssla med fram till dess 😉 just nu en kaffe på trappen och njuter av solen.

Hejsvejs – Marie 


Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.