Summerbeauty and tiny beasts 

Ok.. Not really beasts I just don’t want them living next to my stairs, and half way in to the house. They don’t even pay rent, so yesterday me and our oldest son  evicted the ants. All sand removed and the ”roof” is gone. Feeling sooooo good and enjoy the summer. 

Igår vräkte vi myrjävlarna 🙂 

jag fick ta hjälp av den 22åriga vampyren i källarn. 3 myrbon under 6st plattor, 10cm djupt med sand och nu är hela deras bostad riven och bortforslad. Jag besparar er bilder på myror, myrägg och gångar. Så underbart skönt. Nu kan jag njuta av sommaren. Det känns som jag är i ett litet flow just nu. Får mycket gjort utan att slita.

Hejsvejs – Marie 

Egentligen var jag påväg till ICA. ”Skulle bara” sopa bort sand från plattorna som myrorna ”grävt upp”. Passade på att flytta på nedersta trappsteget och skulle göra rent under… 3timmar senare var myrorna vräkta och jag kom aldrig till ICA. 
Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige nyhetsbrev nr 1. 2016-06-22.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.