Konsten att inspireras – Variation till ris, pasta & potatis

Dagens tips!

Ibland är det snålhet. Ibland är det lathet. Ibland är den nån konstig krydda jag inte är kompis med.

Jag köpte en påse Supermix från Paulúns häromveckan veckan. Riktigt gott var det och så smidigt med färdigblande nyttigheter. Jag gillar ju när det är enkelt. Men… Jo det var gott.. men… Alltså nån liten krydda i deras blandning som jag inte är helt kompis med. Sen var det ju en ganska liten påse, räcker bara till 8 portioner. Men perfekt att testa och egentligen jättebra format och som sagt så himla smidigt. Det kokas precis som ris, i 20min.

Men nu har jag gjort en egen blanding. ”All in” jag hade ju 25% på ICAs nyttiga grejer så jag plockade på mig diverse grejs och bara sånt som skall kokas i 10minuter. Sen kryddade jag lite själv, bara sånt jag gillar. Det blev ganska mycket men jag kom på att det här är ju en superbra ”gåbort present”. En liten burk med ”mina nyttigheter”.

Jag har inte testat hur min blandning smakar än. Men utseendemässigt blev den väldigt lik innehållet i Paulúns blandning. Så snyggt. Som variation till ris, pasta och patis. Eller blanda med ris, eller i sallad, till grytor hm… Ja i stort sett till vad man vill.

Hejsvejs – Marie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.