Hitta vinkeln

Konsten att bygga styrka samtidigt som du slappnar av. Hitta den exakta vinkeln där du blir tyngdlös. (Jag är på god väg) Axlar över knogar, höfter över axlar. Att bara stå här. Andas slappna av så slår rätt muskler på automatiskt. Dynamiskt men avslappnat. Jobbigt men skönt. Att våga vara de där extra centimertarna över händerna. Det är skitläskigt för det känns som man skall falla över. Men vetskapen om att väggen är där bakom ger en trygghet som skapar avslappning och jag kan fokusera på det viktiga… att hitta balansen och vara i den vinkeln jag skall vara när jag står och går på händer. Detaljer som bara nördar ser. 

Det läskiga är nämligen att när jag är i rätt vinkel så lyfter sig fötterna automatiskt från soffan. Som magi. Häftigt men läskigt och jag tappar balansen när egot slår på och jag inser hur nära jag är ett av mina handstående-mål.

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.