Sun yoga relax handstand and coffee 

Weekend-mood in pictures. 

Man kan tro att jag spenderat helgen helt själv när man ser mina bilder. Men jag är ju vaken när dom andra sover. Och ingen annan i familjen är särskilt sugen på att vara med på bild. 

Dessutom är det ju en hel del fotboll på TV just nu. Så jag har intagit ryggläge i kvällssolen, i soffan på altanen. Har väl egentligen inte gjort särkilt mycket för övrigt heller. Jo… Justja Pelle och jag var ut på en PW kombo jogging igår. Jag höll minst sagt på att frysa ihjäl. Kung Bore fick för sig att placera ett duggregnmoln över oss. Det var iof anledningen till att vi började jogga. För att få upp värmen.  Det gick sådär för mig. Jag var sååååååå felklädd det var ju strålande sol när vi gick hemifrån. 

Nästan hemma igen hör vi en tjej som skriker förtvivlat efter någon som förvann på en cykel. Det var hennes cykel och i cykelkorgen låg väska med nycklar, mobil och allt. Vi hjälpte henne ringa polisen och höll hene sällskap. Blev så full i skratt för varken Pelle eller jag hade läsglasögon med oss, så jag kunde ju inte ens läsa för att hitta numret till polisen i telefon 🙂 

Men det tog ett märkligt slut. Killen kom tillbaks med cykeln, det blev lite gap och skrik och konstiga kommentarer och sen försvann han och sen kom polisen… Ja,ja vi kunde till slut gå hem. Något fundersamma över vad som egentligen hade hänt. Men ändå skönt att kunna hjälpa till. 

Och det är så otroligt fint ljus överallt nu när solen står högt på himlen. Den gick upp 03.37 och går ner 22.10 idag. Tänk om det kunde få vara så här en större del av året. Så otroligt skönt med långa ljusa dagar och kvällar. 

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.