Deadly tired but a good Friday

For the first time in many years I was in the stage ”deadly tired but felt that a concert in the castle park is what I need”. I wasnt deadly tired stuck in the sofa. This is really interesting and an amazing feeling. How much a healthy and painfree body do with the energy level. 

Den lilla lilla skillnaden. Ni som varit där vet skillnaden. När man är så trött både mentalt och fysiskt och alla reserver är slut. Det händer då att folk säger ”ja men det är då man behöver komma ut då piggnar du till igen”. Näe! Det är inte sant, för när man är på den nivån av trötthet då finns inga reserver kvar. Då är det bara soffan, ryggläge och värmedyna som gäller.

Enormt häftig känsla igår. Att ha exakt samma dödligt trötta känsla i huvudet men ändå finns energin djupt där inne i kroppen. Känslan att en konsert med Darin & Miriam Bryant i Sundbyholms Slottspark är precis vad jag behöver idag. 

Det spöregna när Louise kom och hämta mig. Men i Sunbyholm skiner ofta solen, även om det kom lite magiska stänk av regn samtidigt. En riktigt skön kväll trots fleecetröja och regnkappa. Till och med löpturen tidigare på dan var riktigt snabb. Lyckan att vara stark i kroppen är stor. Man orkar bättre med att vara trött i huvudet då. 

Hejsvejs ha en skön lördag – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.