A good hairday

Practicing handstand without a wall. I am so afraid to fall and hurt my back on the way down. But the hair is shining 🙂 

Det är så mycket enklare när en vägg eller människa står bakom. Men jag måste ju träna när jag är själv också. Det är så frustrerande att inte våga kicka upp ordentligt. Men… drygt fem månader kvar och jag har min målbild, jag ska klara det här. Idag gav jag dock upp och började hjula och trixa med annat istället och fick jag nöja mig med att jag iaf hade en effektfull hårdag. 

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.