Lyckad välgörenhetsyoga på Nationaldagen.

Idag blev vi en litet mysigt sällskap som yogade för FOP i parken. 

Både kända och okända ansikten i väldigt blandad ålder. Tack för att ni kom. Så kul och vädret var helt perfekt. Man glömmer ganska snabbt att det är andra människor i parken även om man hör dem på avstånd. Vi håller iof till i en del som är lite avsides men ändå. En lite grusväg går förbi mellan mig och vattnet. 

Det är helt klart en annorlunda känsla att leda pass ute än att vara inne. Hur högt man skall prata så alla hör. Det fläktar och rör sig, och man kan inte låta bli att titta på molnen och trädtopparna när man ligger på rygg och ”andas mage”. Det är riktigt mysigt och jag var inte ensam om att tycka det 🙂 önskemål om fler tillfällen finns. Så det här kommer jag absolut fortsätta med under sommaren. Det blir till att börja ha bättre koll på väderappen. 

Det känns så otroligt bra att kunna förena min yoga med FOP. 

Det är något jag alltid drömt om. Att hitta ett sätt att sprida kunskap och uppmärksamma FOP men genom att göra något jag själv tycker om på ett sätt som får andra männsikor att må bra. Utan att ens behöva prata om FOP. 

Hoppas ni också haft en fin Nationaldag och kanske ses vi på en yogamatta i Rothoffsparken en solig och skön morgon eller eftermiddag i sommar. 

Hejsvejs – Marie 

Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

5 kommentarer Lägg till

 1. Ulrika skriver:

  Tack för en skön yogastund! Jag kommer definitivt fler gånger om du kör igen. Underbart ställe och lagom avsides. Perfekt väder! De positiva orden haglar 🙂 Tack igen ❤️

  Gillad av 1 person

  1. Marie H Fahlberg skriver:

   Tack själv! ❤️ vi hoppas på bra Yoga-sommarväder. Kul att det kändes bra och hoppas det fungerade skapligt för höfterna. Kram!
   Ps. Fina söndr du har

   Gillad av 1 person

   1. Ulrika skriver:

    Jag skulle ha lagt mig ner och bara varit i nuet, andats och kisat upp mot solen betydligt tidigare. Det straffar sig rejält just nu men jag lär mig väl kanske att ge upp i tid jag också någon gång.
    Jag kom närmare dig för att höra vad du sa. Insåg efter en stund att jag skulle ha flyttat ännu närmare för att höra allt utan ansträngning. Men det har jag lärt mig till nästa gång 👍
    PS. Tack 💕

    Gillad av 1 person

   2. Marie H Fahlberg skriver:

    🙂 det är svårt att tänka sig för när man vill hoppas du kan sova i natt. Tack för feedback på röstnivån, jag tyckte jag pratade så högt men helt klart inte tillräckligt högt då. Bra att veta till nästa gång att ”rösten försvinner i vinden” 🍃🌳😌

    Gillad av 1 person

   3. Ulrika skriver:

    Jag har dålig hörsel och brukar alltid lägga mig längst fram på inomhusyoga för att höra. Jag har hörapparater som jag använder ibland men tveksam hur effektiva de skulle vara utomhus där det är så mycket andra ljud. Jag kan prova dem nästa gång annars så flyttar jag mig ännu närmare, tills du säger stopp 😜☀️💕

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.