It’s not rib bones it’s muscles :) 

Those muscles are made by handstand. 30sec-1min/day for 3 years.

Never underestimate the lazy fun exercise. When you do it everyday you gain muscles without the feeling of exercise. The progress might be slow. But the tendons and ligaments, the joints and all the tiny muscles and all the week parts in the body get the chance to keep up. And you avoid injury. 

Handstand is a really great way to ”exercise”. I would so much love to see/attend and assist in a research on adult people starting practice handstand 30sec-1min/day and se what’s really happening inside the body and mind. The hands, the joints, the neck/shoulders. The bloodcirculation… I can make the list so long of things I would love to have really heavy research proof of. (The geek in me is talking)

My husbad said I think it was 1-2y ago ”What a big ribbone you have there?!” … I didn’t understand what me ment so I went to the mirror and lift my arm up and saw that ”the ribbone” was not a bone it was a muscle” 🙂 

Ok, I do yoga and I run so of course I gain muscles from that to. But the muscles I talk about is really basically from my handstand. The once that gives me the solid corset around the chestback. I never seen them on my body before handstand came in to my life. 

Långt inlägg på Engelska tror ni orkade läsa och förstå min poäng. Att ”man kan bygga muskler utan att slita hårt och tungt”. Om man inte har bråttom, om man inte vill riskera att skada sig, om man vill att alla delar inuti kroppen skall hänga med i styrkeutvecklingen. Handståendet 30sek-1min varje dag är det som verkligen tagit min kropp dit den är idag. Det går liksom inte att fuska. Det är en så enormt häftig fysisk resa jag har IG att tacka för. Så många coola #handstand bilder dök upp i mitt flöde att jag för snart 3år sedan fick för mig att testa att stå på händer mot en vägg, för första gången på över 30år. Det är inte revben det är muskler som ”poppar ut mellan revbenen” och lite ovanpå. 

Hejsvejs – Marie 


Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.