Sommarlöpning & snabba möten.

Life is so much easier when it’s summer. 

Vaknade tidigt idag så nu sitter jag med min kaffe på trappen i keps, shorts & linne och klockan är bara strax efter sju. Stålande sol (läs svettigt men enormt skönt). Igår morse när jag satt här vid åtta tiden så kommer Sonja (min granne som har GoS4u.se) på väg hem till jobbet efter sin morgonträning. Hon frågar om vi skall springa loppet för för FOP i Norrköping augusti. Jättekul att hon vill, jag behöver någon som drar mig när det kommer till att springa lopp.

Samtidigt kommer ett sms ”Gomorron Eskilstuna”. En kompis från Stockholm som var lite tidigt i stan för ett möte. Jag var ju påväg till skogen för en löptur men bytte plan, sprang istället ner till gamla stan och satt och prata en liten stund. Så fint vid ån och så enkelt det är när det är sommar. Skönt att bo centralt i en lagom stor stad. Då är det lätt att göra spontansaker. Snabba möten i förbifarten, värdefullt men ändå så kravlöst.

Sen hade jag en dejt i Rothoffsparken med Petronella och lilla A, världens sötaste lilla tjej innan jag skulle vidare till hennes pappa Lowe och få lite korrigering av nacken. Nacken har stökat lite sen jag målade vindskivorna till uteplatsen. Igår hade han äntligen tid att hjälpa mig kortigera den.

Jag är ju lite rolig. Är försiktigt med kroppen och vet mina begränsningar. Vissa saker jag klarar av undviker jag ändå att göra. Men när jag har tid hos Lowe så passar jag ofta på att ”leka” på morgonen samma dag. När det ändå sitter lite fel och jag vet jag skall bli korrigerad. Då står jag på huvudet eller som igår sätter benen bakom nacken, sånt undviker jag annars  att göra för nacken är fortfarande den ”huvudsakliga svaga länken” i min kropp. Men det är så roligt att leka med sånt jag lekte med som barn. Nu är jag ju dessutom så mycket starkare och kan utveckla och testa nya saker. Kul!

Och jag har äntligen bytt utseendet här på hemsidan. Är riktigt nöjd med resultatet. Ta gärna en rundtur det är även städat lite i informationen. Men som ni vet, en hemsida är en plats för ständig utveckling och förändring.  Det känns verkligen att mitt nya liv börjar ta form nu.

Hejsvejs – Marie 


Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.