Skön dag i Rothoffsparken

Idag tänkte jag på Olof Röhlander och hans bok ”konsten att njuta av livet och ändå få någonting gjort”.

Jag har lyssnat om på de 2 första avsnitten av Motivationspodden som han har med Andreas Carlsson. Jag inser att jag är väldigt bra på att njuta av livet men det förutsätter att jag känner att jag får nåt vettigt gjort. Som idag att flytta ut yogan och inte ha en aning om om nån vågar eller ens vill yoga ute. 

Men JAG ville vara ute och njuta av sommaren  🙂 och det var helt underbart. Att bara hänga i Rothoffsparken, känslan av att bara vara men ändå känna att jag hade  en  anledning & ett syfte att vara just där. Dessutom känner jag mig aldrig ensam på yogamattan även om jag den här lunchen blev själv. Men det var skönt att yoga där trots ovanligt mycket barn i lekparken. Alla fsk har väl ”sista rycket före sommaren” med aktiviteter. Men nu vet jag att platsen funkar och den känns väldigt bra. Fast jag tror att en senare eftermiddag, eller tidigare förmiddag kan vara bättre tider att köra min välgörenhetsyoga för FOP i sommar. Det kan tänkas att jag får till nån kväll oxå. I slutändan beror det ju dock på vädret. 

  • NÄSTA VÄLGÖRENHETSYOGA – NATIONALDAGEN KL. 15.00 (måndag 6/6) VÄLKOMMEN!

Hejsvejs – MarieStöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.