Mors dag :):)

Vi är värdelösa på att fira mors dag. 

Fast istället tror jag vi är ganska bra på att verkligen uppskatta att vi finns där. Det har liksom aldrig varit någon tveksamhet i det. Mina barn vet att jag finns och jag vet att min mamma finns likväl som både min mormor och farmor fanns där. Ganska lyxigt egentligen. 

Blev så full i skratt när jag såg det här gamla tidningsurklippet. Jag skulle nog bli galen om nån började passa upp på mig och tvinga att sitta still på en förutbestämd dag. Tänk om jag vaknar och är jätte sugen på att baka, laga mat och städa 😉 

”Ha en skön dag alla mammor där ute. En dag att göra precis vad NI vill. ÄG DAGEN!”

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.