Dagens diss – Grönkålschips

Det kanske är som med koriander? Antingen älskar man det eller så tycker man det är döäckligt.

Själv älskar jag koriander, men alltså GRÖNKÅLSCHIPS? Det luktar äckligt, det ser äckligt ut och det smakar precis lika äckligt. 🙂 just nu vädrar jag som en tok för att bli av med lukten. Förlåt alla hälsovänner där ute men det här var verligen inget för mig. 

Det känns lite som när man faller för reklamen. Överallt läser man hur gott det är och hur nyttigt det är… Jo nyttigt är det med grönkål men det finns nog många godare nyttigheter att hitta i grönsaksdisken som passar mig bättre. Men nu har jag äntligen testat iallafall. Med lite olivolja, flingsalt och chiliflakes. Det lät gott… Men åkte raka vägen i spotunnan. Förlåt jag vet man skall inte slänga mat men det var inte ganska lite. Men det känns verkligen som jag skulle behöva baka kanelbullar för att få tillbaka lite skön doft i huset. 

Hejsvejs – Marie som även gått loss med högtryckstvätten idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.