Strange brain :) 

When scrolling my pictures I realize how active I am. Since most of those pic are only from the time ”on-the-run-in-between-doing-things”. I said to my husband this week regarding a dialogue about outdoor furnitures and ”my project” that not finished yet. ”-I can’t explain/discuss it yet because my brain has not figured out the solution I am looking for”. And ”-It takes to long to explain it in words, its more effective to think because I think in pictures and they are so much faster the words”. Interesting I never thought about that before but it’s true. Thas why I somethings have problems to explain things in words. It is so much information in every picture. 

Roligt när man helt plötsligt inser saker om sig själv. Att jag tänker i bilder och aldrig i ord. Det är så mycket information i varje bild så det är ibland omöjligt att få ut det i ord. Det tar ju en evighet. Varje gång jag scrollar mina bilder när jag inte bloggat på några dagar inser jag vad mycket jag gör. Märkligt för jag tycker ju inte jag gör så mycket. Fast den här veckan har jag faktiskt spenderat en hel del tid vid datorn. Pluggat näringslära och även städat lite här på hemsidan. 

Igår gjorde jag en sak jag aldrig trodde skulle hända. Jag bad Pelle om hjäp med passning när jag skulle testa att gå på händer. Det var riktigt kul. Nu på kaffetrappen men dax att gå in och fixa påtår… Solen skiner och det är riktigt skönt efter allt spöregn den här veckan.

Hejsvejs – Marie


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.