Framgång på Maximteatern

Annika R Malmberg Hamilton. Denna färgstarka, inspirerande framgångsexpert, företagscoach, författare och föreläsare har nu en egen föreställning. 

Jag såg premiären i tisdags. I höst drar den igång ordentligt. En föreställning som verkligen skulle kunna ingå i allmänbildningen. 

Första gången jag såg Annika var på ett Redken event, 2008 tror jag det var. I samband med hennes bok ta skit och gör det till guld. Då hade hon en föreläsning om hur olika personligheter tar kritik. Det var så otroligt bra så vi anlitade henne en lördag för att bli ännubättre på att samarbeta och förstå varandra på salongen. 

Nu har hon gett ut en bok som heter TÄNDVÄTSKA ”konsten att brinna utan att brinna upp”. Allt handlar om att vi människor är olika och har olika behov, vi peppas, drivs och inspireas av väldigt olika saker. Vi reagerar olika beroende på vilken persontyp vi är. Saker man gör i välmening kan ha helt motsatt effekt och istället för att inspirera så dödar man glöden. Ju bättre vi förstår dessa olikheter och de människor och vi möter både privat och i arbetet desto enklare blir det att bemöta människor utifrån deras personlighet och hjälpa människor att tända glöden, både andras och sin egen glöd. Ju bättre man förstår sig på sig själv ju lättare är det att lära sig ta sig framåt på ett lustfyllt och hälsofrämjande sätt i livet. 

Föreställningen är underhållande och lättsam men väldigt profesionell. Hon pratar ”rött, gult,blått,grönt” man känner igen sig och man känner igen vänner och nära anhöriga. Så mycket skratt, klokskap och så personlighetsutvecklande. Även om jag lyssnat på Annika många gånger så kommer jag alltid till insikt och får nya tankar och ideér. Det är mycket information och nya detaljer fastnar varje gång. Har du möjlighet att gå antingen som privatperson gärna med din partner eller nära vän (jag lovar det blir mycket skratt då) eller som företag med dina anställda så gör det! En väl värd investering. 

Hejsvejs – Marie 

Själv gick jag med en av mina bästa  vänner som jag känt i snart 30år. Båda är vi föredetta frisörer. Peter jobbar idag mer med helhetsstyling, kostym och även inredning. Han är lite hemlig (ni vet sådär som en del övernaturligt duktiga kan vara ;)) men han har en del samarbete med Skattkammarbutiken. Vi hade en riktig lyxdag. Alkoholfr rosé (jag får bara ont i huvet o blir trött av alkohol i solen) på en solig helt makalös takterass och sedan vidare för en tidig långmiddag på Riche, så vi hann prata av oss ordentligt innan föreställningen.  Mycket skratt blev det på en tisdag.

 Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.