Contentedness

When all things are on the right place and all painting is done. ANd on top of that we got summer in May. 

Så underbar känsla. Vindskivorna på plats och allt är färdigmålat, jag som inte ens hade tänkt måla trappräcket men det gick liksom av bara farten. Ogräset i gruset dör blixtsnabbt av ättika. Det börjar bli fint nu. Saknar bara blommor i krukan som jag brukar ha vid kaffetrappen, men det kommer tids nog. 

Imorgon blir det Stockholm igen. Skall på Annika R Malmbergs premiärföreställning på Maximteatern med min kompis Peter och vär årliga ”långsittning middag”. Kul! Nöjd och belåten och sommar på det. Kan livet vara så mycket skönare än så. 

Nu är det även dax att ta tag i träningen ”GÅ PÅ HÄNDER” på riktigt. Sommar, gräsmatta = mjukt att landa på. Jag har drygt 6månader på mig till mitt mål skall uppnås och det är inte långt borta.Fast just nu är mina händer och min nacke är lite slitna efter all målning sista veckan. Fast jag tog mig iväg på polefitnessen idag trots allt och det var riktigt skönt (men jobbigt) att få slita med hela kroppen och fara runt och uppochner åt alla möjliga håll. Det är som att kroppen blir lite lycklig av att fara omkring när man jobbat mycket statiskt.

Hejsvejs – Marie 


Den kanske ser lite märklig ut den där uteplatsen. Men det var en gång en carport. Ett hemmabygge från 70talet, när vi flyttade hit (1992) var hela gården en grusplan sen la vi gräsmatta och vipps så förvandlades carporten till uteplats. Nu har den blivit ommålad fått nytt tak blivit lite högre och fått bättre lutning på taket. Galet egentligen, men den platsen är en väldigt skön oas på tomten. Väl värt att lägga tid och pengar på 😉 Lite finlirkvar nu bara. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.