Skön helg 

on

När sommaren kommer i maj är det bara att njuta och släppa alla måsten. 

Det lustiga är att när man gör det man vill så hinner man mycket och får även tid att slappa. Jag har målat både vindskivor och min fina trappräcke. Trappen byggdes när Hugo var 5år så det är med andra ord 12år sedan. Inte konstigt att det behövde målas om. 

Sen har Hugo hjälpt mig att spruta allt ogräs på infarten med ättika. Kul när man hittar en aktivitet han kan hjälpa till med. Pelle har skurat altanen, trappen och uteplatsen (och spelat golf) och massa annat. Det enda jag egentligen inte fått gjort än (som finns på min att göra lista) är plantera om pelargonerna. Men dom lever så det är lugnt. Vi har verkligen haft en superskön helg. Jag som inte har rensat ogräs sedan 2010 (innan diskbråcket) tycker det är riktig njutning att kunna göra sånt när andan faller på och veta att ryggen klarar av det. Men det har tagit nästan 6år innan den aktiviteten kändes ok. 

Hejsvejs – Marie 


Före – Efter

Löpturer i skogen, yoga & slappa på altanen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.