Perfect box – Mellanmål på språng

2,5dl. I love when I find things that fits perfect. No matter what it is 🙂

Så fånigt men så praktiskt. Dessutom löjligt billiga. Skall man ha mellanmål i handväskan (ekonomiskt och praktiskt… Tydligt att jag blivit vuxen på vissa plan). Dom här små burkarna som rymmer 2,5dl (perfekt för mitt mellanmål) hittade jag på Willys men såg att dom finns liknade även på ÖB 13-15kr för 3st.
MELLANMÅL:

  • 100g kvarg
  • 40g naturell lättyoghurt
  • 60g bär (om frysta så kan det vara i handväskan hela dagen utan att bli dåligt)

Basen för mig är Hallon och om jag är lat blir det bara hallon. Annars blandar jag i lingon och blåbär också. Nyttighetsmässigt borde jag göra tvärtom men min bas är alltid på det som jag tycker är godast 😉

Hejsvejs – Marie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.