Timer & food! I made it :) Smoothie recept

In 4,5h. It feels so great. The food is the key to keep up the energy level. Put the timer for eating before I get hungry.

Så skönt att vara klar, dessutom snabbare än beräknat. Tanken innan… Att stå på en stege i 5timmar kändes ganska lång. Men jag körde ett schema för att hålla energin på topp. Åt frukost och sen ställde jag timern på 2tim 30min och började måla. Ganska inspirerande när man märker hur långt man hinner innnan klockan ringer. Sen in och äta ”frukost nummer 2” en smoothie (recept nedan). Smoothie är min favoritfrukost, det är så smidigt att både göra och äta. Tidseffektivt och nyttigt.

Sen ut och måla, ställde timern på 2tim 30min igen. Så häftig känsla att vara klar 30min innan klockan ringer. När allt var undanplockat var det lagom att fixa lunch (jag äter som ett barn, var 3e timme). Snabblagade matrester från gårdagen. 70g pasta 170g grillat kött som jag värmde på i stekpannan och 100g grönsaker till det (om nån var nyfiken på fördelningen&mängden). Sedan blev det ryggläge på en filt med kaffe på altanen. Så löjligt nöjd. Innan det var dax att börja laga middag. Alltså detta ätande… Men man blir både pigg fokuserad och effektiv när man äter (och står på händer). Men ingen löptur eller annan träning idag (känns som överkurs). Jag har inte ens kommit in i duschen än, även om just duscha inte känns som överkurs eller onödigt just nu 😉

SMOOTHIE:

  • 120g naturell lättyoghurt
  • 80g kvarg
  • 70g frysta bär (hallon,blåbär,lingon)
  • 1dl hemjord müsli (recept på den kommer i separat inlägg)
  • 2krm gurkmeja&ingefärablandning
  • 1tsk macapulver
  • ca. 1tsk pressd citron (bara för jag har slut på ingefärshoten)
  • 1dl vatten

Hejsvejs – Marie


Stöd FOP Forskningen.

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.