Meditation painting 

on

This is something  I really enjoy doing. Painting with a big brush, the transformation is so fast. And my brain just shut down.

Tänk att det kan vara så rogivande att måla. En stor fet pensel och resultatet kommer direkt. Inget onödigt finlir bara att köra på. Och det är märkligt skön känsla för hjärnan slår av direkt. Som om jag hade en off knapp. Men som vanligt ställer jag klockan på timer som jag brukar när jag skall göra vissa saker. 

Idag blev det 1 tim 40 minuter målning av reglar. Det är skönt att ställa timer av två anledningar. För det första: Jag kan måla utan att behöva tänka på tiden det är nog därför hjärnan slår av också. Sånt man kallar för ”närvaro” 😉 att verkligen vara där man är utan stress, det är otroligt skönt. Den andra fördelen med att ta tid är att jag har koll på hur lång tid det tar och kan planera de närmsta dagarna så det här taket blir klart nångång. Fast det gick faktiskt lite snabbare att måla än jag trodde, så det känns väldigt bra. 

Hejsvejs – Marie 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.