FOP meetings & busy April – Stand strong & fly high.

It’s only 2 weeks since I was at the FOP meeting in italy. Feels like 2 months ago. Been doing much lately. Here comes a blog post with pictures from the past 2 workoholic and having fun weeks.

När jag blir för upptagen att leva så finns det så galet mycket att berätta så jag får skrivkramp. Det har bara gått två veckor sen jag kom hem från Italien. Ett FOP möte med så mycket positiva saker om forskningen. (Borde skriva ett jättelångt inlägg om det på FOP Sverige). Förra lördagen var det årsmöte i Solna på Riksförbundet Sällsynta diagnoser på förmiddagen (sen smet jag och Annalena) för på eftermiddagen hade vi i Svenska/Skandinaviska FOP-föreningen årsmöte/styrelsemöte & firade lite FOP Awareness Day.

Men däremellan var jag hos frisören. Sen testade jag lymfmassage (för att kunna göra på Hugo och förhoppningsvis få bort ett ödem han har på ryggen sedan många är tilbaka. Varit på polefitness (vilken enormt rolig träning det är). Yogat med Lowe Lundhom, haft mitt egna Yog Body Mind Mix pass på World Class. Sprungit i skogen med vitsippor, ekorrar, rådjur, hackspettar och koltrastar.  Justja, jag var på Munktell Scienceparks ”morgonsoffa” förra fredagen också. Lyssnade på Leila (Life by Leila) som jag känt och följt hennes livsresa ända sedan hon gick i gymnasiet. Även Minnesmästaren Mattis Ribbing och den unga behåvade sångerskan Tove (förlåt tappade efternamnet). En inspirerande morgon, jag gick själv men väl där fick jag sällskap av ”min” Yoga Naprapat Lowe och Mia Hodin på trappmäktaren. Sen lite mingel och prat på det.

Spenderat ganska mycket tid på mitt kontor. Fixat med FOP grejer inför årsmötet och slutförde IPC arbete som jag fick med hem från Italien. Nu i veckan städade jag lite på FOP Sverige hemsidan. Sånt jag velat göra länge men inte haft tid till. Känns otroligt skönt. Jag fick lite bra feedback från medlemmarna i FOP föreningen på årsmötet som gjorde det lite lättare att ”styra upp” vissa delar som varit lite otydliga. Jag är iof inte klar än. Att driva hemsida är ett konstant arbete med uppdaterande för att hålla den fräch, uppdaterad och levande. Men så inspirerande.

Den här veckan blev även två stycken spontanvändor till Stockholm. Eric Gadd har spelat 5 kvällar i veckan på restaurang Strandvägen 1. I onsdags morse efter löpturen så ringde jag och lyckades boka ett bord för 2 och fick med Milena (en gammal vän från Eskilstuna som nu mest bor i Stockholm). Vi hade inte setts på två år så det var supermysigt att spendera några timmar tillsammans med henne.

Planen var sedan att plugga hela fredagen… MEN! Jag fick ett modelluppdrag i Stockholm. Så superkul plåtning, skall bli spännande att se bilderna. Mer om det senare 🙂 jag hann även med att titta förbi mina kära frisörvänner Janne & Martin på deras invigning av salongen nya PM Stockholm innan jag tog tåget hem till Eskilstuna. Shoppade även en jättefin poncho med polokrage på Lindex Centralen i väntan på tåget. Men nu väntar tvättstugan… 

I must have gained some incredible energy at that FOP meeting in Italy, been so busy in life not been able to write a blog post since I don’t know where to start. Sorry all text abowe is only in Swedish.

Hejsvejs – Marie 


FOP Meeting in Italy. Familjer, läkare, forskare, läkemedelsföretag. Som alla blivit del i min ”utökade familj” sedan FOP kom in i vårt liv 2001.

Nedan bilder från årsmötet och FOP Awareness Day med Svenska/Skandinaviska FOP-föreningen. 

Nedan: Leila, Mattias Ribbing och Tove i morgonsoffan. Jag Lowe och Mia på läktaren. Lite hårfixhos Louise på Just tip it och kaffe!!!

”EGO tid i Stockholm och IG inspiration på yogamattan”. Ett liv fullt av kontraster. Lyckan att vara stark, orka leva ha kul och må bra. Och även njuta av tiden hemma med Pelle Kazper och Hugo. Helt ärligt tror jag jag har världens bästa man ❤ vi är nu inne på vårt 27e år tillsammans.

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. annaandren skriver:

    Heja Marie! Du är bäst!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.