Airport moments

Between flights in München

What are the odds for this. On the bus from the gate to the aircraft I turn around and find myself at the same bus as dr Morhart from Germany, Betsy Bogard from Boston both of them who I known for many years but also IFOPAs new executive director Michelle Davis-Wingate who I never meet before. So fun when things like this happens. All of us from different parts of the world changing flight at the same airport at the same time. And one day before most of the other attendants of the FOP meeting will arrive.

 Jag blir lika fascinerad varje gång sånt här händer. Jag mellanlandar alltså i München av alla ställen. Flyger Lufthansa hela hitresan. Hemresan blir Alitalia och SAS via Rom. Så det är ett riktigt hopkok för att vara så tidseffektivt som möjligt. Jag hade ett par timmar på flygplatsen så jag passar på att ta en 15min massage, äta lite och shoppa?! Jag kom på att en guldfärgad mobilladdare med spegel är ju precis vad jag behöver. Sant! Det är inte kul att ha alla biljetter i mobilen och börja få tomt på batteri. Jag har tittat på den förut men varit lite snål. Nu kändes det som ett ”livsviktigt kap” det var rea 🙂 sen hittade jag en superkön relaxstol vid gaten. Det flyter på med andra ord.

Och på bussen mellan gaten och flygplanet vrider jag på huvudet så tittar jag rakt in i ansiktet på Dr Morhart från Tyskland, Betsy Bogard från Boston och … iFOPAs nya executive director Michelle Davis-Wingate. Där står vi, jag från Sverige en från Tyskland och två från USA påväg till Livorno med samma plan. Alla åkt vid olika tider från olika platser och mellanlandar på samma flygplats. 

Hejsvejs – Marie   

  Betsy, Rolf & Michelle at the airport in Pisa before next bus and train and bus again to take us to the hotel in Livorno. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.