FOP meeting in Italy

Now on the train. Early flight tomorrow so I start today. And the perfect spot on the train between Eskilstuna- Stockholm so I can rest my back. 

Sådär då var man påväg till Italien. Närmare bestämt Livorno, ett par mil från Pisa. Lyckats packa endast handbagage även denna resa. Men 8kg är inte mycket för 5dagar jag skippa finskorna för yogamattan. Man får liksom prioritera 🙂  skönt att ta tåget istället för bil till Arlanda. Min rygg tycker det är mycket bättre. Åker supertidigt i morgon bitti så jag sover några timmar på Arlanda. Planerade så jag skulle få en extra dag i solen innan alla möten drar igång. Senaste nytt om forskningen och det årliga fysiska IPC mötet (ifopas internationella presidentråd). Känns riktigt skönt att åka till Italien och få lite ”vårsommar” i april. Även om det varit strålande sol och nästan sommarvärme här hemma idag.

Hejsvejs – Marie 

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.