Mat och vatten rutiner ❤️ ”skalman”

It makes life easy. It saves time and energy. Basic routines also create space for crazy fun things in life. At least for me.

Det finns säker de som tycker annat. Själv älskar jag att leva. Jag hatar att vara trött, irriterad, stressad, tjurkärrinng (jag kan vara sån). Men efterom jag vill vara glad, stark, pigg och hinna med allt jag vill göra samtidigt som jag vill ha ett lugn i kroppen. Så gör jag allt för att hitta bra rutiner så jag slipper ödsla energi på att tänka och planera. Alla sätt jag kan komma på för att slippa tänka på triviala vardagssaker. Ställer klockan på timer för jag skall komma ihåg att äta och dricka i tid. Ibland drunkar jag i underbara jobbflow i datorn och helt plötsligt är det dax att laga middag och energinivån är på noll.

Det är ingen skön känsla därav påminnelser. Jag väger maten för att veta att jag får i mig rätt mängd nyttigheter som bästa byggmatreal för att bygga muskler och energi i kroppen. Det är superskönt, man slipper tänka. Perfekt balans på tallriken ät, mätt, nöjd, glad. Jag slipper energidippar och jag vet att jag kan träna så lite som möjligt med bästa möjliga resultat.

Jag springer min 3km runda 5-7dagar/v = jag vet jag får iallafall minimala lagomdosen frisk luft varje dag. Jag tränar mina 30min/dag i ibland mer… Men alltså ”träning” att ligga på yogamattan stretcha, blunda och andas magmuskler är allt annat än jobbigt. För det är det enda jag gör utöver mina andra yogaträningsövningar på 30min. Och sen står på händer några ggr/dag när jag väntar på att kaffet ska bli klart eller när jag bara känner för att vända uppochner på mig. Minsta möjliga ansträngning för att få ut maximalt resultat av det liv jag vill leva.

LATHET ÄR MIN DRIVKRAFT. Det skall vara enkelt och bekvämt att leva. Allt som förenklar ger utrymme till roligheter i livet.

Hejsvejs – Marie


     

 ÅTTA SEKUNDER!!! Utan att få kramp 😉  idag lyckades jag med ett av mina mål. Så häftigt. Se videon på min Instagram.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.