A wednesday in March

I give you this day in pictuers. I have done a lots of things today.

Idag blev FOP Sverige bloggen uppdaterad. Det tar lite längre tid att skriva inläggen där. Här är ju mer en dagbok / mitt liv / mina tankar i en annan dimension. Där är det viktigare att det blir bra på en annan nivå. Men trots jag läser igenom och korrigerar (och ändrar…) i omgångar innan jag jag klickar på skicka så måste jag ändå in och korrigera fel i efterhand. Fast det var kul att skriva FOP blogg igen. Jag är ju lite som två olika personer fast i samma person och båda delarna behöver sin beskäda del av utrymme i livet.

Hugos assitent är sjuk så Vampyren i källaren har varit vikarie. Det är skönt han finns 21åringen (som snart blir 22) fast det är nog inte så länge till vi har honom kvar här hemma. Jag var uppe tidigt, stått på händer ut och sprungit. Haft YogaBodyMindMix på world Class. Och bloggat.

Och premiärgrillat på nya grillen. Helt ärligt 49år och jag har i alla år vägrat grilla. Jag har hävdat att jag inte kan. Men alltså, nu står den på altanen och det är ju så mycket smidigare än att mecka med grillbriketter och vänta. Jag vet inte om det här är så smart av mig. Vissa saker måste man inte göra. Vissa saker är bra att vägra kunna. Men idag var jag verkligen sugen på att testa grilla på nya grillen. Så, en snabbkurs av Pelle i vilken ordning det skulle rattas och vilket gradantal det skulle börja grillas på. Det gick bra, jag fick godkänt av hela familjen. Hm… 😉 bra eller dåligt? Hehe jomen det käns bra. Jag gillar ju saker som är smidiga och förenklar livet. Mindre disk och ingen spis som behövs göras rent.

Hejsvejs – Marie


  
  
Stöd FOP Forskningen.

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. annaandren skriver:

    Kanske du kan grilla på Torbjörns bröllop?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.